• Sourcing Solutions
  • Services & Membership
  • Help & Community

Quick Details

  • Products Status: Stock
  • Application: Laptop
  • Screen Size: 13", 13.3 inches
  • Response Time: 5ms
  • Brightness: 300cd/m
  • Interface Type: HDMI
  • Contrast Ratio: 2000:1
  • Resolution: 2560 x 1600
  • Widescreen: Yes
  • Panel Type: IPS
  • Pixel Pitch: 0.001
  • Brand Name: OEM
  • Model Number: A1502
  • Place of Origin: Guangdong, China (Mainland)
  • Compatible Brand: For Apple
  • Compatible Product Line: For Macbook Pro A1502 2013-2014
  • Color: Silver
  • Display Technology: LCD Complete Display
  • Screen Finish: Glossy
  • Aspect Ratio: 16:9
  • Status: Grade A+
  • Warranty: 3-6 Months
  • MOQ: 1 Piece

Packaging & Delivery

Packaging Details Packaging Details: anti-static bag+Bubble Bag + carton
Packaging size: 42*29*8cm/Unit
10pcs/CTN: 63*45*35cm
G.W/pc:2.0kgs
Delivery Time 1-3 workdays

13.3 inch  Full LCD Screen Assembly Complete Display A1502 For MacBook Pro Retina A1502 Late 2013 Mid 2014 

 

 

Specification:

Compatible Product Line: For Apple Macbook Pro A1502 2013-2014

Display Technology: LED LCD Assembly 

Screen Size: 13.3inch     

Screen Finish: Glossy

Max. Resolution: 2560*1600      

Camera Connector: 12pins

Response Time: 10ms

Brightness: 500cd/m

Interface Type: HDMI

Contrast Ratio: 800:1

Widescreen: Yes

Panel Type: TFT

Pixel Pitch: 0.001

Quality Control: Full Tested

Warranty: 180 Days

Delivery time: within 2 working days

Shipment: DHL, FedEx, EMS, UPS, TNT, Airmail, Aramex, and etc.

itemLCD Assembly Macbook Pro 13" Retina A1502 2013-2014 
ComponentFront Glass + Lcd Display 
Resolution2560x1600 pixels
Screen Technology

IPS LCD

Touch Screen TypeCapacitive Screen

 

 

 

Packaging&Shipping

Packaging Details: anti-static bag+Bubble Bag + carton

Packaging size: 42*29*8cm/Unit

10pcs/CTN: 63*45*35cm

G.W/pc:2.0kgs

 

Shipping Method:

DHL, UPS, FEDEX, EMS, TNT, Aramex, Epacket, and etc

 

 

Our Services 

1. Any enquriy will be replied with 24 months.

2. All items will be strictly 100% full tested and shipped with solid package.

3.We have 3~6months warranty for every item, depend on the different item.

4. We will do our best to provide excellent after-sales service once any problems happened. 

5.We promise that all parts from AIVILAND are original from international famous manufacture and 100% no fake commodities.

Company Information

 

Frequent Asked Question

1. What's the quality level?

ANS: High quality with Grade A

2. How about your quality control?

ANS: Checking the surface to avoid any physical damage and scratches. Testing the LCD Screen& Digitizer and camera strictly under different pictures to see if there are any dead pixes, dust or spots.

3. What is MOQ?

ANS: Normally 10pcs per item for regular orders as MOQ, sample order is acceptable before the bulk order.

4. What is the payment term?

ANS: Paypal, T/T, Money Gram, Western Union and etc are available.

5. What is the shipment method?

ANS: DHL, UPS, FEDEX, TNT, Airmail, Epack and etc.

6. What to do when I get goods?

ANS: Pls check and test the goods once you've received, and make sure tht all of them are good function.

7. What can I do if I get defective goods?

ANS: Please contact us ASAP, and send the videos or pictures. If it's our fault, we will refund it or send the replacement in your next orders.

There is no waranty for the following conditions:

man-made damage

the stamp or label is lost or damaged

the goods are used

8. Who will pay the shipping cost for the defective goods?

ANS: Customer will pay the return shipping cost, and we will pay the shipping fee to send the replacement parts.

9. What is your main business?

ANS: Aiviland is a reliable and professional supplier of Laptop lCD LED Screen, LCD led assembly, adapter, keyboard and etc laptop replacement spare parts wholesale.

Contact us:

Attn: Christina Gao

Email: Christinagao(at)aiviland.com;Christinagao.tensenodd(at)gmail.com

Skype: Christinagao.tensenodd(at)gmail.com

Whatsapp/WeChat:+8618688745807

 

Transaction History of the Supplier

Below is the information about the supplier's transactions conducted via Alibaba.com. If you require further details regarding the transaction data, please contact the supplier directly.

Transaction Overview

Transactions

Transaction Details

This supplier has completedtransactions with buyers from .

Shipping Destination
Transaction Value
Transaction Date
Email to this supplier
China (Mainland)
Transaction Level:
Supplier Assessments:
The supplier supports Trade Assurance – A free service that protects your orders from payment to delivery.
Supplier's Trade Assurance Limit: US $22,000
Learn More