Most Professional Wholesale For MacBook Pro Retina 13'' Late 2013 Mid 2014 A1502 Complete Display Full Laptop LCD Assembly

FOB Reference Price:Get Latest Price
US $200-320 / Pieces
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Products Status:
Stock
Application:
Laptop
Screen Size:
13", 13.3 inches
Response Time:
5ms
Brightness:
300cd/m
Interface Type:
HDMI
Contrast Ratio:
2000:1
Resolution:
2560 x 1600
Widescreen:
Yes
Panel Type:
IPS
Pixel Pitch:
0.001
Brand Name:
OEM
Model Number:
A1502
Place of Origin:
Guangdong, China (Mainland)
Compatible Brand:
For Apple
Compatible Product Line:
For Macbook Pro A1502 2013-2014
Color:
Silver
Display Technology:
LCD Complete Display
Screen Finish:
Glossy
Aspect Ratio:
16:9
Status:
Grade A+
Warranty:
3-6 Months
MOQ:
1 Piece
SupplyAbility
SupplyAbility:
5000 Piece/Pieces per Month
Packaging & Delivery
Packaging Details
Packaging Details: anti-static bag+Bubble Bag + carton
Packaging size: 42*29*8cm/Unit
10pcs/CTN: 63*45*35cm
G.W/pc:2.0kgs
Port
SHENZHEN OR HONGKONG
Lead Time :
1-3 workdays

Most Professional Wholesale For MacBook Pro Retina 13'' Late 2013 Mid 2014 A1502 Complete Display Full Laptop LCD Assembly

 

 

Specification:

Compatible Product Line: For Apple Macbook Pro A1502 2013-2014

Display Technology: LED LCD Assembly 

Screen Size: 13.3inch     

Screen Finish: Glossy

Max. Resolution: 2560*1600      

Camera Connector: 12pins

Response Time: 10ms

Brightness: 500cd/m

Interface Type: HDMI

Contrast Ratio: 800:1

Widescreen: Yes

Panel Type: TFT

Pixel Pitch: 0.001

Quality Control: Full Tested

Warranty: 180 Days

Delivery time: within 2 working days

Shipment: DHL, FedEx, EMS, UPS, TNT, Airmail, Aramex, and etc.

itemLCD Complete Display Assembly Macbook Pro 13" Retina A1502 2013-2014 
ComponentFront Glass + Lcd Display 
Resolution2560x1600 pixels
Screen Technology

IPS LCD

Touch Screen TypeCapacitive Screen

 

 

 

Packaging&Shipping

Packaging Details: anti-static bag+Bubble Bag + carton

Packaging size: 42*29*8cm/Unit

10pcs/CTN: 63*45*35cm

G.W/pc:2.0kgs

 

Shipping Method:

DHL, UPS, FEDEX, EMS, TNT, Aramex, Epacket, and etc

 

 

Our Services 

1. Any enquriy will be replied with 24 months.

2. All items will be strictly 100% full tested and shipped with solid package.

3.We have 3~6months warranty for every item, depend on the different item.

4. We will do our best to provide excellent after-sales service once any problems happened. 

5.We promise that all parts from AIVILAND are original from international famous manufacture and 100% no fake commodities.

Company Information

 

Frequent Asked Question

1. What's the quality level?

ANS: High quality with Grade A

2. How about your quality control?

ANS: Checking the surface to avoid any physical damage and scratches. Testing the LCD Screen& Digitizer and camera strictly under different pictures to see if there are any dead pixes, dust or spots.

3. What is MOQ?

ANS: Normally 10pcs per item for regular orders as MOQ, sample order is acceptable before the bulk order.

4. What is the payment term?

ANS: Paypal, T/T, Money Gram, Western Union and etc are available.

5. What is the shipment method?

ANS: DHL, UPS, FEDEX, TNT, Airmail, Epack and etc.

6. What to do when I get goods?

ANS: Pls check and test the goods once you've received, and make sure tht all of them are good function.

7. What can I do if I get defective goods?

ANS: Please contact us ASAP, and send the videos or pictures. If it's our fault, we will refund it or send the replacement in your next orders.

There is no waranty for the following conditions:

man-made damage

the stamp or label is lost or damaged

the goods are used

8. Who will pay the shipping cost for the defective goods?

ANS: Customer will pay the return shipping cost, and we will pay the shipping fee to send the replacement parts.

9. What is your main business?

ANS: Aiviland is a reliable and professional supplier of Laptop lCD LED Screen, LCD led assembly, adapter, keyboard and etc laptop replacement spare parts wholesale.

Contact us:

Attn: Christina Gao

Email: Christinagao(at)aiviland.com;Christinagao.tensenodd(at)gmail.com

Skype: Christinagao.tensenodd(at)gmail.com

Whatsapp/WeChat:+8618688745807

 

You May Like
Not exactly what you want? 1 request, multiple quotations Get Quotations Now >>
You May Like

Similar products in other categories: